Hishults Byalag

Om föreningen

Bildades 1991

Finns i

Hallands län
Laholm kommun
Hishult distrikt

med 1200 invånare.

Kontaktperson

Göran Svensson
HISHULTS BYALAG
Klipparegränd 1D
310 21 Hishult

Tel. 1: 070 2209289

Arrangemang lokala marknader

Torgdag den 1/5.

Bostäder

Försöker påverka kommunen att de bygger flera här i Hishult.

IT

se sid 1

Lokal utvecklingsplan

Har tillsammans med kommunen ordnat så en tråkig stor parkeringsplats mitt i samhället har blivit en fin park som det nu blir invigning av den 17/5.

Samlingslokaler

se IT-kafe.

Skapa jobb/Företagande

Se IT-kafe.

Turism

Se IT-kafe på sommaren.

Ungdomsverksamhet

Har varit med och medvekat så ungdomarna fått skateboardsramper.Har IT-kafe som ungdomar driver för Byalaget och som är en sammlingspunkt på somrarna.Vi har öppet under sommaren.På vintertid driver vi denna samlingspunkt tillsammans med SPF som har öppet 1 dag /vecka.Kommunen har öppet fritidsgård 1ggr/vecka.

Vandrings- & Ridleder

Vi har markerat upp vandringsleder i Hishult

Äldreomsorg

Tillsammans med SPF bekostar vi samlingspunkten med IT-kafe under vintermånaderna 1 ggr/vecka.