Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gusums Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1975

Finns i

Östergötlands län
Valdemarsvik kommun
Ringarum distrikt

med 2000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Claes-Göran Petersen
Gusums Hembygdsförening
Kvarnvägen 10
610 40 Gusum

Tel. 1: 0123 - 207 37
Tel. 2: 070 - 343 14 20

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Anordnar en julmarknad prer år.

Kultur

Verka för förståelsen av äldre kultur.

Miljö & Natur

Anordnar en torpvandring per år.

Samlingslokaler

Hyr ut hembygdsgården för bröllop och högtidsdsfirande.

Skola

Tar emot skolklasser för julaktiviteter.

Trivsel/Fester

Anordnar åtminstone en hembygdsfest per år.

Uppdatera förening

Anmäl förening