Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Åmmebergs bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Örebro län
Askersund kommun
Hammar distrikt

med ca 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Roger Schmidt
ÅMMEBERGS BYGDEFÖRENING
Södra Palmvägen 4
696 75 Åmmeberg

Tel. 1: 070-2062582

Verksamheten

Kultur

Hembygdsgårdens dag, hemvändardagar, Hemslöjdens dag, vandringar efter fornminnen.

Miljö & Natur

Gökotta, vandringar efter fornminnen

Samlingslokaler

Egen samlingslokal

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirande tillsammans med andra föreningar i byn. Julens sånger vid krubban på julaftons kväll.

Annan verksamhet

Öppet hus.

Uppdatera förening

Anmäl förening