Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Elgarås Slagförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2005

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Töreboda kommun
Älgarå distrikt

med 800 invånare.

Adress


Kontaktperson

Jonas Rosman
Elgarås Slagförening
Bockerud
545 92 Älgarås

Tel. 1: 0501-401 18
Tel. 2: 0705 340 118

Verksamheten

Kultur

Bygdeförening som hämtar kraft i historien för att utveckla Älgarås.Föreningen startade i 800 år efter slaget vid Elgarås 2005.

Lokal utvecklingsplan

Landsbygdsprojekt 2005-2006

Miljö & Natur

Vandringsled

Skola

Jobbar för att bevara byskolan

Stimulera inflyttning

Trivselaktiviteter

Trivsel/Fester

Trivselarrangemang

Turism

Vandringsled, minnesmärke, tillverkning av Vadsbohästen

Vandrings- & Ridleder

Skapat en vandringsled runt sjön Unden

Vägar/Mackar

Strider för att väg 200 ska byggas om

Uppdatera förening

Anmäl förening