Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Slättåkra Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Hallands län
Halmstad kommun
Slättåkra distrikt

med 500 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Jerry Haraldsson
Slättåkra Bygdeförening
Kärra Trollbacken 311
31393 Slättåkra

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad, sommarloppis

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Bostäder

Villor och rad-/parhuslägenheter.Finns lediga tomter till salu.

IT

Har stadsnätet sedan 2013.

Kultur

Tre Slättåkraböcker , gjort filmer om Kvibille kommun och Slättåkra 2000 gjort och sålt

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Skolan, Bygdegården,Idrottshallen med samlingslokal.

Skola

Slättråkra förskola finns.

Studiecirklar

För att göra Slättåkrafilmerna

Tagit emot studiebesök

på Landsbygdsriksdagen i Lycksele 2008

Trivsel/Fester

Midsommarfest midsommardagen,Höstfest i november

Ungdomsverksamhet

Fredagkvällar i idrottshallen 50-60 barn och ungdomar där/gång

Vandrings- & Ridleder

sköter 10 olika vandringsleder i bygden med röjning och anslagstavlor.

Uppdatera förening

Anmäl förening