Fryksände Hembygdsförening

Värmlands län
Torsby kommun
Fryksände distrikt

med 5500 invånare.

Kontaktperson

Berit Juhl
Fryksände Hembygdsförening
Vitsandsvägen 28B
685 34 Torsby

Tel. 1: 0560-10854
Tel. 2: 073-0518462
Tel. 3: 0560-71861

Arrangemang lokala marknader

Trädgårdsmarknad, Antik o loppis, julmarknad, påskbazar bl a

Butik

Lanthandel och bokbod samt bazarer.

Egen affärsverksamhet

lanthandel o bokbod.

IT

Håller egen hemsida kontinuerligt uppdaterad.www.kollsberg.se

Kultur

Hembygdskultur med arrangemang för olika målgrupper vid olika tillfällen.

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Visa äldre metoder inom hembygden.

Nyhetsbrev

Eget hembygdsblad som ges ut två ggr per år tillmedlemmarna.

Samlingslokaler

Hyr ut olika typer av lokaler beroende på kundens önskemål.

Skapa jobb/Företagande

Försöker att få ekonomi och verksahet att gåihop. Redovisar den ideella tiden bl a

Studiecirklar

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Andra hembygdsgårdar och intressanta besöksmål.

Trivsel/Fester

Teater, dans, film,

Turism

Restuarang o kafe sommartid samt för slutna sällskap övrig tid. Uthyrning av stuga. Samarbete med andra aktörer på orten.

Ungdomsverksamhet

Besök från ortens skolor

Utbildning/Kompetensutveckling

Kontinuerligt arbete inom styrelse o medlemmar i egen regi.

Vandrings- & Ridleder

Arrangerar kulturvandring inomtätorten

Varit på studiebesök

Från olika grupper som vill ha reda på hur vi arbetar och driver Kollsberg.

Annan verksamhet

Försöker se till att medlemmarna i styrelsen och föreningen har trevligt regelbundet. Det görs både nyttigheter ochtrevligheter.