Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Anga Sockenförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2006

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Anga distrikt

med 107 invånare.

Adress


Kontaktperson

Elisabeth Allard
Anga Sockenförening
Anga Österby 126
623 72 Katthammarsvik

Tel. 1: 0498-530 07
Tel. 2: 070 664 80 21

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Försäljning av Angatröjor samt dekaler

IT

Hemsida

Kultur

Förbereder utställning om Anga gamla skola

Miljö & Natur

Ängesvård Anga Prästänge. Under våren 2009 planeras ett husbygge i anslutning till änget,som skall verka som förråd till stolar/bord/partytält som används i änget sommartid.

Tagit emot studiebesök

Bulhusbygge i Stenkyrka

Trivsel/Fester

Ängesfest. Mors dag och Farsdagssammankomster. Årsmöte med middag. I socknen finns en vävstuga som alla kan låna. Finns även möjlighet att få hjälp av bygdens vävkunniga att lära sig väva. Mycket aktivtet i vävstugan.

Ungdomsverksamhet

Många av bygdens ungdomar är engagerade i Rid och hovleden. Finns fler aktiviteter i närliggande socknar, såsom Östergarn.

Vandrings- & Ridleder

Styrelserepresentation i Rid och Hovleden

Uppdatera förening

Anmäl förening