Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Tolita Kvarn

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1991

Finns i

Värmlands län
Kil kommun
Stora Kil distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lena Johansson
FÖRENINGEN TOLITA KVARN
Karlslund 1, Tolitta
665 92 Kil

Tel. 1: 0554-710 19

Verksamheten

Kultur

Gamla tider

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

Läses upp på styrelsemöten.

Samlingslokaler

Är i styrelsemedlemmarnas hem med möten.

Trivsel/Fester

Resor

Annan verksamhet

Byalag.

Uppdatera förening

Anmäl förening