Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Norra Eds Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1951

Finns i

Värmlands län
Säffle kommun
Kila, Värmland distrikt

med 600 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ernst Askmar
Norra Eds Bygdegårdsförening
Jupitergatan 68
661 33 Säffle

Tel. 1: 0533-106 01
Tel. 3: 0705 81 06 01

Verksamheten

Bostäder

Har lägenhet i huset

Kultur

Teater och musikaftnar

Samlingslokaler

Har egen Bygdegård

Studiecirklar

Genom Vuxenskolan

Trivsel/Fester

För medlemmar och organisationer

Varit på studiebesök

Av andra bygdegårdsföreningar

Uppdatera förening

Anmäl förening