Frykeruds Hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1936

Värmlands län
Kil kommun
Frykerud distrikt

Kontaktperson

Kennet Bergsten
FRYKERUDS HEMBYGDSFÖRENING
N. Näset, Hagen
665 92 Kil

IT

Vi har nyligen fått en egen hemsida.

Kultur

I vår bagarstuga har vi kurser för tunnbrödsbakning.

Samlingslokaler

Gården finns för uthyrning.

Trivsel/Fester

4 tisdagskvällar under juli månad, har vi artister och matservering. Det förekommer gudstjänster. Midsommaren firas traditionsenligt med dans. I september arrangeras en sillfest enligt gammal tradition. Hembygdsgården hyres ut för fester.

Turism

4 tisdagskvällar under juli månad med diverse artister. Vårat midsommarfirande drar många nya ansikten till hembygdsgården.

Varit på studiebesök

Studiebesök sker speciellt mycket i våran bagarstuga/smedja. För både ung och gammal.