Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ottebols bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Ny distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Linda Ohlson
Ottebols bygdeförening
Ottebol Hulterud
671 91 Arvika

Verksamheten

Kultur

Sedan flera år bedrivs bygdeforskning av en grupp i bygdeföreningen.

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirandet är årets största arrangemang.

Turism

Bygdegårdens lokaler hyrs ut till församling, föreningar och privatpersoner. Även som logi.

Ungdomsverksamhet

Ungdomsverksamheten Lasses Special ons o fre är välkänd i kommunen, och välbesökt. Tioårsjubileum 2007.

Uppdatera förening

Anmäl förening