Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Årbotten Byns Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Gunnarskog distrikt

med 250 invånare.

Adress


Kontaktperson

Göran Högberg
Årbotten Byns Bygdegårdsförening
Lilla Årbotten
670 35 Gunnarskog

Tel. 1: 0570-324 94

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Underhåll av mindre badplats mitt i området

Kultur

Uthyrning av lokaler för div aktiviteter

Samlingslokaler

En äldre skola hyrs helt eller delvis ut till allt möjligt

Trivsel/Fester

Ett antal lite sporadiskt anordnade fester ex kräftkalas

Turism

Vi finns med på en hemsida och har återkommande hyresgäster

Uppdatera förening

Anmäl förening