Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Högelians Skolhusförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1973

Finns i

Värmlands län
Årjäng kommun
Silbodal distrikt
Årjäng
med 0 invånare.

Adress

Högelians skola
672 91 Årjäng

Skicka Epost

Kontaktperson

Lennart Bryntesson
HÖGELIAN SKOLHUSFÖRENING
Högelian Station
672 91 Årjäng

Verksamheten

Nyhetsbrev

Vi finns på Facebook. "Skolhuset i Högelian"

Samlingslokaler

Högelians skola står till förfogande för bygdens folk.Lokalen kan hyras och utnyttjas för olika aktiviteter.

Skola

Högelians skola är en gammal nedlagd skola.Sista ordinarie skolklass tog examen 1970.Nu ägs och underhålls skolan av Högelians skolhusförening.

Uppdatera förening

Anmäl förening