Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hällestads MHF

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1960

Finns i

Östergötlands län
Finspång kommun
distrikt

med 3300 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gösta Johansson
HÄLLESTADS MHF
Kattorp
61012 Hällestad

Tel. 1: 0122-50613
Tel. 2: 070-2359527

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Driver Hällestads marknad ihop med ytterligare tre föreningar.

Kultur

Konsereter, Bygdespel mm.

Samlingslokaler

Eget klubbhus i Boka Grytgöl.

Studiecirklar

Nyktehet, konsthantverk, teater, mm.

Trivsel/Fester

Valborgsfirand, FolknykterhetensdagMarknad

Turism

Hyr ut våt klubbstuga.

Ungdomsverksamhet

Utflykter, badresor

Utbildning/Kompetensutveckling

Teaterverksamhet

Vägar/Mackar

Skrivelser till vägverket.

Äldreomsorg

Ingår iHällestadsgårdens vänner. Underhållning och kaffe för de boende och utflykter.

Annan verksamhet

Frågesport, familjerally, nationaldagsfirande, resor mm.

Uppdatera förening

Anmäl förening