Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tosseryds intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2007

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Borås kommun
Fristad-Gingri distrikt

med 500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Hans Johansson
TOSSERYDS INTRESSEFÖRENING
Tosserydsvägen 25
506 49 BORÅS

Tel. 1: 033-247247
Tel. 3: 0702-079334

Verksamheten

Barnomsorg

öppen förskola frivillig

Kultur

Möten med kulturella inslag

Samlingslokaler

har en byggnad som vi fått i gåva av kyrkan

Trivsel/Fester

bastu, fotbollskväll

Ungdomsverksamhet

Film gympa

Uppdatera förening

Anmäl förening