Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Jokkmokks byaråd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Norrbottens län
Jokkmokk kommun
Jokkmokk distrikt

med 5250 invånare.

Adress


Kontaktperson

Elise Tullnär Nilsson
JOKKMOKKS BYARÅD
Gamla Apoteket, Västra Torggatan 15
962 85 Jokkmokk

Tel. 1: 0971-120 80

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening