Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sjulnäs Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Norrbottens län
Piteå kommun
Piteå stadsdistrikt distrikt

med 800 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Stig Roland Carlzon
SJULNÄS BYAFÖRENING
Ryggskatavägen 78
94631 ROKNÄS

Tel. 1: 0911-27 40 24

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Sandö bad o sommarcafe

Egen affärsverksamhet

Sommarcafe och uthyrning av lokaler

IT

Egen hemsida för byn

Kultur

Panikteatern på besök vart annat år

Samlingslokaler

Sandöstuga, bagarstuga med mötesrum, jonvallen gammal fäboda

Trivsel/Fester

Majbrasa med sångkörPimpelfiske, Loppis

Annan verksamhet

Uthyrning av stuga för små fester 20-30 personer samt en populär bastu med relaxrum i naturskön natur samt jonvallen gammalfäboda med restaurerad uthus för lägerverksamhet utan el o vatten men naturskön o tyst (skogstyst)

Uppdatera förening

Anmäl förening