Butorps byggnadsförening

Om föreningen

Bildades 1960

Värmlands län
Grums kommun
Grum distrikt

Arrangemang lokala marknader

Nytt för i år är att vi arrangerar en mindre loppis där vi hoppas på bra resultat.

Samlingslokaler

Våran lokal är en gammal skola som just nu är under renovering med ett nytt fräscht kök

Trivsel/Fester

olika aktiviteter av typ tipspromenader, där vi har nån slags knyt. En mycket gammal tradition här i bygden. Vi har även vår årliga paketauktion i november som är mycket populär bland både gammal som ung. Vi har en bya- gudstjänst på sommaren då festkommiten bjuder på kaffe med hembakat.

Vägar/Mackar

Då vägen är samfälld har vi en vägförening som håller vägen i bra skick.

Annan verksamhet

Mötesverksamhet som inför älgjakt och vägmöten mm.