Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Heby Folkets Hus & Park

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1907

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Västerlövsta distrikt
Heby
med 4000 st invånare.

Adress

Centralgatan 1
74432 Heby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Olson
Heby Folkets Hus & Park
Harvvägen 14
74431 Heby

Tel. 1: 0224-31155
Tel. 2: 076-9452289
Tel. 3: 0224-30835

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Biograf.

Kultur

Bio/film Allsånger Revyer Operaföreställningar från met

Samlingslokaler

Uthyrningar till föreningar kommun privata fester.

Varit på studiebesök

Inom den digitala bion

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening