Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Spannarps hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1957

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
Spannarp distrikt

med ca 645 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kristina Pettersson
Spannarps hembygdsförening
Arvidsgård, Spannarp 199
432 77 Tvååker

Tel. 1: 0430-433 69

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Sommar Loppmarknad, Julmarknad

Kultur

Hembygdsmuseum,Gamla boplatsskyltar i bygden, Vårtal, Bild och ljudarkiv

Samlingslokaler

Hembygdsgård "Karingens"

Tagit emot studiebesök

Kyrkobesök i grannbygden

Trivsel/Fester

Midsommarfest, Bygdefest, Sommarutflykt.

Varit på studiebesök

Besök från skolan i Hembygdsgården. Öppna stugornas dag för allmänheten.

Annan verksamhet

Musikcafe´, Tipspromenad, frågesport

Uppdatera förening

Anmäl förening