Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Stiftelsen Silleruds(Tjolittas)Föreningsgård

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1962

Finns i

Värmlands län
Årjäng kommun
Sillerud distrikt

med 1100 invånare.

Adress


Kontaktperson

Per Thorgersen
Stiftelsen Sillerud Föreningsgård (Tjolitta)
Sanda Annelund
672 91 Årjäng

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Omklädningsrum och Dusch i källarplan samt Silleruds IF samlingslokal på övervåning

Trivsel/Fester

Ja, text kommer

Ungdomsverksamhet

Bordtennisturnering. Julgransskakning.

Annan verksamhet

Uthyrning till privata fester t.ex bröllop, födelsedagar.

Uppdatera förening

Anmäl förening