Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Perseruds Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Arvika landsdistrikt distrikt

med 70 invånare.

Adress


Kontaktperson

Börje Wahlund
PERSERUDS BYALAG
Perserud
671 92 Arvika

Tel. 1: 0570-350 38
Tel. 3: 0705 75 85 79

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad

Bad/Idrottsplats

Vi har en fotbollsplan och vi har en "gemensam badplats" sommartid.

Kultur

Bevara och underhålla tex gammal tvättstuga, smedja mm

Miljö & Natur

Arbetsdagar, Byggnadsvård, skidspår, Ridvägar, städar, röjer mm.

Nyhetsbrev

Inbjudningar till olika aktiviteter.

Samlingslokaler

Gammalt skolhus- Bygdegård

Studiecirklar

Släktforskning

Trivsel/Fester

Luciafest, älgfest, tipspromenader, familjedagar, cykelturer, midsommarfirande, paketauktion mm

Turism

Konstutställning "Blå Lagårn" under 6 v på sommaren.

Vandrings- & Ridleder

Skidspår,Ridvägar.

Uppdatera förening

Anmäl förening