Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Harbo Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1936

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Harbo distrikt
Harbo
med 1300 invånare.

Adress

c/o Claes Erlandsson, Viby 101
74047 Harbo

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Claes Erlandsson
Harbo Hembygdsförening
Viby Säteri Viby 101
74047 Harbo

Tel. 1: 0292-30364
Tel. 2: 070-6022772

Verksamheten

Kultur

Ja

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Har portlider och parstuga från slutet av 1600-talet. Förutom boningshus finns en hel del museiföremål från svunna bondetider att beskåda liksom en laggarstuga och ett skomakeri. Visning efter överenskommelse.

Annan verksamhet

Hembygdsförening.

Uppdatera förening

Anmäl förening