Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ringamåla Skytteförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1902

Finns i

Blekinge län
Karlshamn kommun
Ringamåla distrikt

med 570 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Alf Blåder
Ringamåla Skytteförening
Ringamåla IK c/o Emnebodavägen 13
376 35 Svängsta

Tel. 1: 0454-621 50

Verksamheten

Annan verksamhet

Anordnar tävlingar och åker på andra föreningars tävlingar.Föreningen har en egen föreningsgård med skjutbanor där har man bl.a. arrangerat svenska mästerskap. Föreningen anordnar barnkalas och personalaktiviteter m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening