Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Näshulta Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Södermanlands län
Eskilstuna kommun
Näshulta distrikt

med 945 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lars Johansson
NÄSHULTA HEMBYGDSFÖRENING
Skogalundsvägen 7
640 243 Ärla

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Näshultadagen andra lördagen i augusti

Bad/Idrottsplats

Sköter Svalboviksbadet tillsammans med N-a Brandkår

Barnomsorg

Bjuder förskolan på resa till Parken Zoo varje år

Egen affärsverksamhet

Säljer skrifter och Näshulta-souvenirer

Kommunikationer

Ja, text kommer

Kultur

Näshulta Kulturdagar

Miljö & Natur

Är representerad i kommunens naturvårdsberedning

Samlingslokaler

Näshultagården, Sockenstugan

Skola

15-årsuppsatser, skolresa m.m.

Studiecirklar

Torpinventering

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Möten med underhållning, film, berättarkvällar

Turism

Guidade turer

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Turistgrupper

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Utger skrifter

Uppdatera förening

Anmäl förening