Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Stiftelsen Studiegården Söbbön

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1966

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Munkedal kommun
Hede, Bohuslän distrikt

med invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Maria Siljeberg

Krikstads-Borgen 12
45595 Hedekas

Tel. 1: 0524-60062
Tel. 2: 070-6006213

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julbazar för skolans väl.

Bostäder

Uthyrning av 8-bäddslägenhet (renoverad 2006).

Samlingslokaler

Jaktmöte, begravningskaffe.

Trivsel/Fester

Midsommarfest, påskfyr, pubaftnar, privata fester/kalas, julbazar m. underhållning.

Turism

Uthyrning sommartid via byrå.

Ungdomsverksamhet

Pingis och lokal.

Utbildning/Kompetensutveckling

Kurser.

Uppdatera förening

Anmäl förening