Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bygdekooperativet S:a Finnskoga

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Värmlands län
Torsby kommun
distrikt

med ca: 400 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ivar Edvardsson
Bygdekooperativet S:a Finnskoga
Skråckarberg 3
680 61 Bograngen

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja, text kommer

Bostäder

Hyr ut 2 lägenheter i huset

Butik

Säljer hantverk på Kooperativet

Nyhetsbrev

Inte 2007

Samlingslokaler

Har liten lokal vi hyr ut för möten

Trivsel/Fester

Jularbofestival,loppis,vår marknad

Turism

Hyr ut småviltjakt, säljer fiskekort, lite turistinfo

Varit på studiebesök

Inte 2007

Annan verksamhet

Gjort iordning en bagarstuga på gården som vi hyr ut för läfsbakning bl.a

Uppdatera förening

Anmäl förening