Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Runhällens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1980

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Enåker distrikt

med 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Henningsson
Runhällens Byalag
Eriksberg, Enåkersby 406
74493 Runhällen

Tel. 1: 0224-91000
Tel. 2: 073-0445324

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ansvarar för badplatsen

Nyhetsbrev

En gång per år

Skola

Bidrar ekonomiskt

Stimulera inflyttning

via Leader projket

Trivsel/Fester

Fredasaktiviteter under juni-augusti

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening