Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sälbodabygdens Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Gunnarskog distrikt

med ca 300 invånare.

Adress


Kontaktperson

Bengt Olsson
Sälbodabygdens Bygdegårdsförening
Sälboda Nygården 1
671 92 Arvika

Verksamheten

IT

jobbar på egen hamsida

Kultur

torpinventering ägarhistoria ev i bok

Samlingslokaler

tillbyggnad antre på fridhem handikapptoalett

Trivsel/Fester

grillkväll trubadurkvällshyggårsjaling tipspromenader fisketävling paketauktion temakvällar

Ungdomsverksamhet

filmaftnar julgransskakning

Äldreomsorg

underhåller på kafe gunnebo

Uppdatera förening

Anmäl förening