Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tuna Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1936

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Tuna, Uppland distrikt
Alunda
med 900 invånare.

Adress

Tuna By
74793 Alunda

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Jan Mårtensson
Tuna Bygdegårdsförening
Tuna By 5
747 93 Alunda

Tel. 1: 0174-12231
Tel. 2: 070-5462231

Verksamheten

Samlingslokaler

Lokaler för fester,möten,m.m.Stor sal, liten sal och konferensrum. Gym.

Trivsel/Fester

Festlokal för privata fester.

Annan verksamhet

Bygdegårdsverksamhet.

Uppdatera förening

Anmäl förening