Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hårsbäcks byalag (bygdegårdsförening)

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1981

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Västerlövsta distrikt
Heby
med 100 invånare.

Adress

Hårsbäck
74491 Heby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Yngwe Elfwing
Hårsbäcks byalag
Sörby 519
744 91 Heby

Tel. 1: 0224 330 22
Tel. 3: 070 621 24 59

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

julmarknad i bystugan

Bostäder

Renovering av befintlig lägenhet i bystugan för att hyra ut till turister

Kultur

Vårda och renovera vår bystuga som är av kulturhistoriskt värde

Miljö & Natur

i Hårbäcksdalen

Samlingslokaler

2 st. en för ca 60 personer och en för ca 20 personer

Tagit emot studiebesök

inom kultur och kvinliga företagare på landsbygden

Trivsel/Fester

sammankomster för alla åldrar

Turism

ökande intresse i byarna

Ungdomsverksamhet

skolläger

Utbildning/Kompetensutveckling

när önskemål uppstår

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Annordna hemvändardagar

Uppdatera förening

Anmäl förening