Företagsamma Fogdön

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Södermanlands län
Strängnäs kommun
Härad distrikt

med ca 2000 invånare.

Butik

Arbetar för att behålla lanthandeln på halvön.

Egen affärsverksamhet

Marknadsför erbjudanden mellan företagen som är med i nätverket/föreningen. Har en broschyr som gör det lätt atthitta varandra. Se även hemsidan.

Kommunikationer

Ger synpunkter till politikerna.

Kultur

Har en kulturvecka ihop med Hembygdsföreningen varje år.

Skola

Vi tror att gemensamma krafter kan påverka bla att skolan får finnas kvar.

Stimulera inflyttning

Broschyr, hemsida och uppmuntrar gårds och husägare att sälja till unga barnfamiljer.

Turism

Har en broshyr och en turistkarta för att hitta och få kontaktuppgifter.