Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hjälmsbodarna

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Jönköpings län
Sävsjö kommun
Hjälmseryd distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ingela Karlsson
HJÄLMSBODARNA
Väenäs
360 30 Lammhult

Verksamheten

Butik

hantverk, café

Kultur

utställningar, julmarknad

Miljö & Natur

slåttergille, gökotta

Samlingslokaler

uthyrning

Stimulera inflyttning

bidrar till en aktiv och levande landsbygd

Tagit emot studiebesök

Spöttorp (kommunens vänort i Danmark)

Trivsel/Fester

allsång, julbord

Turism

turista hemma -projekt

Varit på studiebesök

byalag och hembygdsföreningar

Annan verksamhet

veteranbilsrally / utställning, majbrasa, tygresor till tygriket

Uppdatera förening

Anmäl förening