Råsbo Intresseförening

Om föreningen

Bildades 2003

Uppsala län
Heby kommun
Västerlövsta distrikt

med 14 invånare.

Kontaktperson

Jakob Martinell
Råsbo Intresseförening
Råsbo
740 45 Tärnsjö

Tel. 1: 0292-44010

Arrangemang lokala marknader

Råsbodagen (se hemsida)

Bostäder

Övernattningsmöjligheter byggs på plats

Egen affärsverksamhet

Temadagar med inträde.Kurser

IT

Egen hemsida

Kultur

Visning av gamla hantverk.Visning av gammeldags lantbruk.Flyttning och renovering av gamla kulturhus

Miljö & Natur

Åskådliggörande av naturligt kretslopp

Samlingslokaler

Samlingslokal är under uppförande

Skapa jobb/Företagande

Angagera lokala hantverkareoch yrkesutövare

Skola

Inbjudningar till skolklasser för aktiviteter på nybyggarland

Tagit emot studiebesök

Många

Utbildning/Kompetensutveckling

Kurser och studiecirklar inom vårt arbetsområdeBevarande av bygdekultur i form av dokument och foton.Föreläsningar i åmnet.

Varit på studiebesök

Många

Vägar/Mackar

Restaurering av gamla skogsvägar och leder som funnits och använts i olika sammanhang.