Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Byns bygdelag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Brunskog distrikt

med 60 invånare.

Adress


Kontaktperson

Leif Nauclér
Byns bygdelag
Byn
671 94 Brunskog

Tel. 1: 0570-551 30

Verksamheten

Kultur

Gammaldags bygdeauktioner Spel- och sångkvällar.Konstutst.

Samlingslokaler

Bygdegården är en mycket bra samlingslokal

Studiecirklar

Brukar ha 2 st stud. cirklarvarje år

Trivsel/Fester

Trivselkvällar med allsångMetartävling

Turism

Hyr ut del av bygdegården till övernattning.Vandringsl

Ungdomsverksamhet

Storbilds TV finns i lokalen

Vandrings- & Ridleder

Vandringsled finns med fångstgropar,kolbottnar ödehus.igengådda inägor

Vägar/Mackar

Ständig kontakt med vägverket. Dålig väg

Uppdatera förening

Anmäl förening