Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Östra Skrukeby Bygdekommité

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Östergötlands län
Linköping kommun
distrikt

med 206 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Leif Bagge
Östra Skrukeby Bygdekommité
Berga Mellangård
58561 Linghem

Tel. 1: 01372055
Tel. 2: 0705500235

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad.Midsommarfest, program var 14:e dag

Bad/Idrottsplats

Närhet till service 2 mil

Barnomsorg

Öppetr hus en gång per veckaAldrig

Butik

Vi har närhet till service mil

IT

Verkat för att få his ADSL

Kommunikationer

Utveckling av bredbandVi har informationsmöte den 4/4

Kultur

Stöttar HembygdsföreningenVi bidrar till sammankomster etc.

Lokal utvecklingsplan

Funderar

Lokalt kapital

Kr. 5000:-

Miljö & Natur

Naturvandringar

Nyhetsbrev

15 ggr /år12 ggr/år

Samlingslokaler

Samarbete med Hembygdsförening, Svenska Kyrkan och Missionskyrkan, IOGT-NTO, Maskinhistoriska Museét

Skola

Närhet till Linghem

Studiecirklar

Till och från

Tagit emot studiebesök

Hävla. Boet

Trivsel/Fester

Sommarfest, Julmiddag, caféverksamhet

Turism

Cykelturister, sommarcafé

Ungdomsverksamhet

Byggnader, bygdegård, Museer

Varit på studiebesök

Nej

Vägar/Mackar

Hastighetsbegränsningar, påverkan av Vägverket för bättre underhåll

Uppdatera förening

Anmäl förening