Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sparnäs Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Värmlands län
Grums kommun
distrikt

med 350 invånare.

Adress


Kontaktperson

Karl-Axel Ström
Sparnäs Bygdegårdsförening
Borgendal
664 95 Borgvik

Tel. 1: 0555-74048

Verksamheten

Miljö & Natur

Friskola med miljö och naturinriktning. Inga engångsartiklar

Samlingslokaler

För föreningar, kurser, personliga kalas, födelsedagar, bemärkelsedagar.

Skola

Friskola

Trivsel/Fester

Föreningsfester, Skoldisco

Ungdomsverksamhet

Innebandy

Annan verksamhet

Då vi hyr ut till friskolan så är samarbetet med föräldrar stort, med aktivitetsdagar, höst och vår städning. Förbättringar på både ute och innemiljön.

Uppdatera förening

Anmäl förening