Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Landsbygd i Samverkan

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Värmlands län
Hagfors kommun
Norra Råda distrikt

med 800 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ove Palm
LANDSBYGD I SAMVERKAN
Solbacken Ö. Skymnäs
684 95 Höje

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja, text kommer

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Barnomsorg

Ja, text kommer

Butik

Ja, text kommer

IT

Ja, text kommer

Kommunikationer

Ja, text kommer

Kultur

Lobbyverksamhet - bollplankinnm samtliga områden

Lokal utvecklingsplan

samverkan med alla föreningar

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Samlingslokaler

samverkar med Bygdegård och Folketshus och Missionsförsamling

Skapa jobb/Företagande

Ja, text kommer

Skola

Ja, text kommer

Studiecirklar

Ja, text kommer

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Ja, text kommer

Turism

Ja, text kommer

Ungdomsverksamhet

Ja, text kommer

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Äldreomsorg

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening