Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Eklångens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Södermanlands län
Eskilstuna kommun
Ärla distrikt

med 97 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Gunilla Björklund
EKLÅNGENS BYALAG
Fyll i korrekt adress
640 43 Ärla

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

JULMARKNAD

Bad/Idrottsplats

BADSTRAND - SKÖTSEL

Kultur

MIDSOMMARFIRANDE JULMARKNAD

Stimulera inflyttning

STARTADE EN BREDBANDSFÖRENING

Trivsel/Fester

MIDSOMMARFIRANDE

Ungdomsverksamhet

ISBANA

Uppdatera förening

Anmäl förening