Bälinge Intresseförening

Finns i

Norrbottens län
Luleå kommun
Nederluleå distrikt

Bad/Idrottsplats

Baskeplan, fotbollsplan, Tennisplan och hockeyrink.

Barnomsorg

Vi har jobbat för att få ett nytt dagis till byn i samarbete med föräldrar och det lyckades bra, vi fick ett!

Samlingslokaler

En Byagård.

Trivsel/Fester

Vi arrangerar lille jul för barnen.Pimpeldag för byborna.Sommarfest med grillning och tipsrunda för både barn och vuxna.OSV

Ungdomsverksamhet

Byagården är öppen för pingisspel, biljardspel, filmkväll mm

Vandrings- & Ridleder

Vi har ett naturreservat på Bälingeberget som är mycket välbesökt.

Vägar/Mackar

Vi har startat en dialog för att försöka få en cykelväg till centrum.