Boda Byalag

Om föreningen

Bildades 1982

Värmlands län
Eda kommun
Järnskog distrikt

med 60 invånare.

Kontaktperson

Sune Carlsson
BODA BYALAG
Boda, Hagen
670 41 Koppom

Tel. 1: 0570-101 08

Kultur

Bevarat och renoverat en stuga vid sjön Växaren. Den står alltid öppen för besökare.

Trivsel/Fester

Gökotta sista söndagen i maj sedan 1983. Alltid olika hemliga platser vid sjö eller tjärn. Budagen lördag före midsommar. Fisketävling vid Växaren. Prisutdelning, underhållning, mat och fest i Slaktebua på kvällen.

Vandrings- & Ridleder

Planer på att röja och märka upp "Sommarvägen" mellan Boda by och Växaren.

Vägar/Mackar

Bidragit ekonomisk med grusning av enkel bilväg till sjön Växaren.