Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Basteruds Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Värmlands län
Hagfors kommun
Ekshärad distrikt
Ekshärad
med 140 invånare.

Adress

Basteruds gammla skola
68361 Ekshärad

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ann-Marie Johnsson
BASTERUDS BYALAG
Basterud Backebo
680 50 Ekshärad

Tel. 1: 0702-07 42 15

Verksamheten

Miljö & Natur

sopsorterar

Samlingslokaler

månadsfester,privatafester,dop, bröllop,cirklar av olika slag,årsmöten för olika föreningar,cirklar i reperationer tex fönster målning,matlagningskurs med mera

Studiecirklar

sykurs handarbetskvällar mat lagningskurs

Trivsel/Fester

lagar mat trivs och umgås

Turism

har cafe på sommaren

Uppdatera förening

Anmäl förening