Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Långsta Byggdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1980

Finns i

Värmlands län
Grums kommun
Grum distrikt

med 100 invånare.

Adress


Kontaktperson

Bertil Karlsson
Långsta Byggdegårdsförening
Långsta
664 91 Grums

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Nej

Bad/Idrottsplats

Ja

Barnomsorg

Ja

Bostäder

Nej

Butik

Nej

Egen affärsverksamhet

Nej

IT

Nej

Kommunikationer

Nej

Kultur

Ja

Lokal utvecklingsplan

Nej

Miljö & Natur

Ja

Nyhetsbrev

Två pr år

Samlingslokaler

Att tillhandlahålla samlingslokal för byggden

Skapa jobb/Företagande

Nej

Skola

Nej

Studiecirklar

Ja

Stimulera inflyttning

Nej

Tagit emot studiebesök

Nej

Trivsel/Fester

Ja

Turism

Nej

Ungdomsverksamhet

Ja

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja

Vandrings- & Ridleder

Ja

Varit på studiebesök

Nej

Vägar/Mackar

Ja

Äldreomsorg

Nej

Annan verksamhet

I huvudsak uthyrning av lokal

Uppdatera förening

Anmäl förening