Garsås Framtidsgrupp

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Dalarnas län
Mora kommun
Mora distrikt

med 198 invånare.

Kontaktperson

Ulla Karin Andersson
Garsås Framtidsgrupp
Saknas
792 98 Garsås

Tel. 3: 070-307 6433

Bad/Idrottsplats

Sköts av byns idrottsförening

Bostäder

Vi har en lägenhet i den gamla skolan som vi hyr ut

Butik

Vi gör allt vi kan för att behålla vår butik, Söker medel ordnar stödgalor mm.

Egen affärsverksamhet

Vandrarhem och café

IT

Vi har en hemsida

Kultur

Vi utkommer med en bytidning (Budkavlen i Garsås) varje månad sedan 1993 med infornation och med nedslag i byns historia. Vi anordnar fester och arbetar för att bibehålla byns infrastruktur och för att göra byn attraktiv.

Nyhetsbrev

Vi ger ut en tidning (Budkavlen i Garsås) varje månad sedan 1993. Med information kulturhistoria och reklam för affären vandrarhemmet och caféet

Stimulera inflyttning

Vi försöker göra byn attraktiv för inflyttning

Trivsel/Fester

Musik och pubkvällar

Turism

Vi driver ett vandrarhem och ett kafé som nu är uthyrt till en entrepenör.

Ungdomsverksamhet

Vi har hand om byns ungdomsgård

Äldreomsorg

Arbetar för att bevara byns lanthandel