Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Semnebyns Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1973

Finns i

Värmlands län
Arvika kommun
Glava distrikt

med 950 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Erik Ståhl
Semnebyns Bygdegårdsförening
Övre Rud
670 20 Glava

Tel. 1: 0570-401 81

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Boulbana finns

Egen affärsverksamhet

Nej

IT

Har hemsida www.semnebyn.se

Kultur

Studiecirklar

Miljö & Natur

Närliggande sjö och fiskevatten

Samlingslokaler

Öppet för olika föreningar och privatpersoner

Studiecirklar

Hyr ut till olika studieförbund.

Tagit emot studiebesök

Har varit på studiebesök

Trivsel/Fester

Hyr ut till privata fester.

Turism

Övernattningar för turister

Ungdomsverksamhet

Skolfester, barnkalasoch maskeradermaskerader

Utbildning/Kompetensutveckling

Studiecirklar

Vandrings- & Ridleder

Se Glaskogenwww.glaskogen.se

Varit på studiebesök

Ja

Äldreomsorg

PRO har en omfattande verksamhet.

Annan verksamhet

Uthyrning för övernattningar

Uppdatera förening

Anmäl förening