Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mörtnäs Hembygdsgård

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1955

Finns i

Värmlands län
Årjäng kommun
Karlanda distrikt

med Ca 35 invånare.

Adress


Kontaktperson

Annika Nyholm
MÖRTNÄS HEMBYGDSGÅRD
Ö:A Mörtnäs
672 93 Årjäng

Tel. 1: 0570-450 30

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Föreningen hjälper till att köra upp skidspåren över Mörtnäs myrarna under vintern.

Samlingslokaler

Fungerar som det mestadels av den nu stagnerade verksamheten.

Trivsel/Fester

Hyr ut lokalen till dop, födelsedagar m.m. Anordnar själva en el två pubkvällar u. året. Anordnar Kålsoppedag för alla jägare under älgjakten.

Vandrings- & Ridleder

Skidspårs dragning

Uppdatera förening

Anmäl förening