Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sanne Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1975

Finns i

Värmlands län
Karlstad kommun
Alster distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Stig-Åke Ströander
SANNE BYGDEGÅRDSFÖRENING
Ambjörbyn Därost
660 60 Molkom

Tel. 1: 0553-150 00
Tel. 3: 0705 73 49 07

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Höstmarknad

Studiecirklar

Cirkel om bygdens historia

Trivsel/Fester

Gemensamma aktiviteter

Uppdatera förening

Anmäl förening