Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kukkola Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Norrbottens län
Haparanda kommun
distrikt

med 271 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Erik Stock
KUKKOLA HEMBYGDSFÖRENING
Kukkola 250
953 91 Haparanda

Tel. 1: 0922-310 67

Verksamheten

Kultur

KulturarrKulturdagar i byn i juli

Lokal utvecklingsplan

Delta i utvecklingsplan för Kukkolaforsens kultyrområde.

Miljö & Natur

Byautveckling med aktiviteter

Samlingslokaler

Drift av bygdegård med samlingslokal.Uthyrning av lokal för möten och fester.

Studiecirklar

Studiecirklar i hemslöjd.Utveckling av vår verksamhet i marknadsföring mm

Stimulera inflyttning

Välkomsthälsning av nyinflyttade

Trivsel/Fester

Julfest med andaktByapub i samband med aktiviteter.

Turism

Guidning av kultyurområde och fiskemuséum.

Ungdomsverksamhet

Ungdomsgrupper i kulturIdrott i samarbete med Kukkola IF

Varit på studiebesök

Många besökare och stidier av kulturområdet.

Uppdatera förening

Anmäl förening