Eriksdals Byalag

Om föreningen

Bildades 1990

Finns i

Skåne län
Sjöbo kommun
Ilstorp distrikt

med ca75 invånare.

Bad/Idrottsplats

Vi har fått tillstånd att utnyttja en bit av kommunens mark mitt i byn där vi ska anlägga en boulebana i vår.

Nyhetsbrev

Vi sätter våra anslag på anslagstavlan mitt i byn.

Samlingslokaler

Vi har ingen egen men hyr scoutgården en bit härifrån vid våra sammankomster. Gökottan sitter vi ute i vår vackra natur, sommarfesten har vi i ett stort partytält inköpt för just det ändamålet

Stimulera inflyttning

Tror att vi genom ökad gemenskap och vår nya boulebana ska ge ett positivt intryck til ev nyinflyttade.

Trivsel/Fester

Vi har gemensam gökotta, sommarfest och julfest