Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bondkyrko Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1953

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Uppsala Helga Trefaldighet distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Stabby Prästgård, Stabby Backe 1
75230 Uppsala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Roger Gyllin
Bondkyrko Hembygdsförening
Prästgårdsgatan 8A
75230 Uppsala

Tel. 1: 018-556099

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Stabbydagen

Egen affärsverksamhet

Uthyrning för fest och konferens

IT

egen hemsida

Kultur

Huvudman för Stabbygården

Miljö & Natur

Värna Stabbyskogen, Stabbygärde m.m.

Samlingslokaler

3 olika lokaler för uthyrning. Stabbygården, Stabbyprästgård & Stabbygårdsvalv

Skapa jobb/Företagande

Ja, text kommer

Skola

sammarbete med närliggande skolor om natur och kultur

Trivsel/Fester

Föreningsfester 2-3 ggr. år

Ungdomsverksamhet

I samarbete med Tiunda IF

Vandrings- & Ridleder

underhåll av vandringsled

Varit på studiebesök

ca. 10 ggr per år

Vägar/Mackar

handikappanpassar vandringsvägar

Annan verksamhet

Sammarbete med andra föreningar, remissvar till kommun, opinionsmöten m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening